5-годишният Стефан Иванов скри шапките на журито и публиката в

...
5-годишният Стефан Иванов скри шапките на журито и публиката в
Коментари Харесай

СУПЕР ШОУ НА СТАРТА НА ТАЛАНТИТЕ: 5-годишният Стефчо научи проф. Кантарджиев да свири на гайда

5-годишният Стефан Иванов " скри шапките " на журито и публиката в първото за новия сезон издание на шоуто " България търси гений ". Въпреки нежната си възраст малчуганът се потвърди на сцената като умел гайдар, само че " взриви " публиката с урока, който изнесе на някогашния шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания Тодор Кантарджиев.

На 65-годишна възраст обичаният професор се научи да свири на гайда. " Ти ми хвани единствено еднакъв звук, чу ли? Аз ще изсвирвам ", подреди от сцената на именития имунолог, микробиолог и потомствен доктор дребният Стефан.

Въпреки, че взе за пръв път в ръцете си гайда, проф. Кантарджиев изненада всички, откакто под движимостите указания на своя преподавател взе, че засвири.
свързани новини4077на 02.02.2022
" Не съм слагал в ръцете си музикален инструмент от 40 години, свирех на тромпет в гимназията. За пръв път пипнах и видях онлайн гайда и доста ти благодаря, че я надух под твоето вещо управление ", обърна се към дребния гений професорът.

" Стефчо, прелестен преподавател си ти, възпитател! ", възкликна Катето Евро, а водещите Сашо Кадиев и Даниел Петканов означиха, че на сцената на " Талантите " преди малко май се е зародил ненадейно добър дует.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР