5-годишният Марк имал огромен четириног приятел Алфи. Тяхната връзка може

...
5-годишният Марк имал огромен четириног приятел Алфи. Тяхната връзка може
Коментари Харесай

Родителите забелязали, че кучето винаги стои отдясно на сина им. Оказало се, че не е случайно

5-годишният Марк имал голям четириног другар Алфи. Тяхната връзка може да се каже, че е доста по-специална от нормално другарство. Момчето и кучето постоянно са били дружно.

Но родителите забелязали, че Алфи постоянно стоял от дясната страна на момчето. Само че сметнали, това не е нищо повече от занимателно съвпадане. И през разум не можело да им мине, че кучето в действителност го прави с причина.

Алфи траял да върви до Марк постоянно от дясната му страна.

Това траяло, до момента в който един ден детето било прегледано от доктор, който разкрил, че детето има астигматизъм на дясното око. Болестта прогресирала с тревожна скорост и зрението му се влошавало.

Ако родителите не се били съветвали с доктор, детето им скоро щяло да ослепее с дясното око.

А да заведат Марк на обзор те били подтикнати от странното държание на кучето, което усетило казуса на своя дребен другар и решило да притегли вниманието на възрастните към него.

След това родителите на момчето почнали да гледат по-отблизо държанието на Алфи. Грамадното куче почнало съмнително постоянно стартира да ближе лапата на другото им куче Каса.

Когато била прегледана от ветеринарен доктор, се оказало, че Каса има израстък в региона, където Алфи я ближел.

Оттогава кучето било оповестено за ангел-хранител и бранител на фамилията. Можете ли да си визиите четириног и чорлав ангел-пазител, тежащ 82 кг? Е, това е Алфи.

В момента родителите на Марк лекуват сина си, а Алфи продължава да пази момчето от всевъзможни проблеми. Винаги от дясната страна.

Тази история е още един прелестен образец за това по какъв начин Бог ни праща специфичните четирикраки ангели в живота ни напълно с съответни аргументи!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР