49-годишният актьор Валери Йорданов гушна третата си рожба. След двете

...
49-годишният актьор Валери Йорданов гушна третата си рожба. След двете
Коментари Харесай

Валери Йорданов гушна трета рожба

49-годишният артист Валери Йорданов гушна третата си рожба. След двете дъщери от някогашната му брачна половинка Жени, той се радва на новороден наследник, плод на любовта му с младата лекарка Неделина Куртелова. Детето, което се е появило на бял свят преди броени дни носи името Йордан.

 

Около персоналния живот на Йорданов в никакъв случай не се е вдигало доста звук, по тази причина вестта за бебето е изненадваща за всички негови близки и другари. Разликата във възрастта сред Валери и изгората му е 13 години. 36-годишната Куртелова е пулмолог. Прави усещане по време на пандемията с работата си на първа линия в битката с ковид, а приносът й е регистриран в плана „ 40 до 40 “ на Дарик радио.

 

Йорданов явно също е останал впечатлен от младата лекарка. Той е почнал връзката си с нея след развода си преди 3 години. Той се раздели със брачната половинка си Жени след 13-годишен брак. Въпреки тежките правосъдни борби, попечителството на двете му дъщери Йована и Яна бе поверено на някогашната му брачна половинка, само че тя в никакъв случай не му е забранявала да се среща с децата.

 

 

Така и не излиза наяве каква е повода, довела до развода им. По всичко проличава обаче, че новата му връзка е подействала чудесно освен в персонален, а и в професионален проект. Откакто е с Куртелова, той съумя да издаде първата си книга-сборник с разкази „ Гризачи “, пусна хитовия си филм по кината „ Шекспир като улично куче “, който взе 6 награди и се снима в още три други ленти.

 

 

И хубавите вести свършват дотук, тъй като нещата на сцената надалеч не вървят толкова безпрепятствено за Йорданов. Заради свадите към Морфов в Народния спектакъл, остро демонстрираната непосредственост с него и поддръжка, артистът се изпокара с доста от сътрудниците си, само че все пак продължава да играе там.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР