49-годишната Сара Луис от Устър използвала сайтове за запознанства, за

...
49-годишната Сара Луис от Устър използвала сайтове за запознанства, за
Коментари Харесай

Най-коварната секс шантажистка скандално бе пусната на свобода от съдия със странни доводи

49-годишната Сара Луис от Устър употребила уеб сайтове за запознанства, с цел да прелъсти и рекетира женени мъже. Шантажистката ги вкарвала в леглото си, а по-късно ги заплашвала, че ще опише всичко на съпругите им.

С подлия номер Сара прекършила живота на петима мъже, само че арбитър решил, че по този метод тя единствено повишавала самооценката си и я освободил от пандиза, написа Miror.

Разведената хала обвинила един шантажираните мъже в обезчестяване, на втори споделила, че е бременна от него, а на трети, че я е заразил със СПИН.

Един от рекетираните мъже едвам не се самоубил, откакто Сара го заплашила, че ще изпрати интимни фотоси от секса им на жена му. След това заставила пожарникар да се уволни, заканвайки се да изпрати неприлични фотоси на шефа му. Особено внимание заслужава историята с " изнасилването ", която Сара разказала на 12-годишната щерка на следващия шантажиран от нея мъж.

По време на правосъдния развой секс терминаторката си признала за 5 епизода на шантаж. Но съдията Николас Картрайт отказал да я върне зад решетките, защото тя обяснила държанието си с " ниска самокритика, което желала да увеличи " и " желанието да бъде обичана ". Сара била наказана на 2 години условно и на насилствени визити при психиатър.

Коментирайки милозливата присъда Сара подхвърлила многозначително на излизане от правосъдната зала: " Моят опит от ареста не е по никакъв начин неприятен, там ме лекуваха доста добре, изключително надзирателите”...

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР