Джон Лайдън от Sex Pistol плаче на сцената, докато говори

...
Джон Лайдън от Sex Pistol плаче на сцената, докато говори
Коментари Харесай

Джон Лайдън от Sex Pistol се разпада на сцената, докато говори за последните моменти на съпругата си Нора

Джон Лайдън от Sex Pistol плаче на сцената, до момента в който приказва за последните моменти на обичаната си жена Нора.

The 68-годишната пънк звезда откриваше турнето си с 45 изявления в Обединеното кралство, наречено I Could Be Wrong, I Could Be Right. Лайдън, прочут като Джони Ротън, загуби Нора, на 80 години, предходната година след двегодишна борба с заболяването на Алцхаймер.

Припомняйки си нощта, в която тя умря, той сподели: „ Тя стартира прощален хъркане, като дишането. Много, доста необичайно и неловко е да си в близост. Тогава знаех, че най-сетне идва. Тя ме хвана за ръката и сподели „ Джони “. И тогава в един момент колата за спешна помощ дойде за минути.

„ Те продължиха да се пробват да я съживят. Сърцето й се връщаше за малко и по-късно спираше още веднъж. И тогава най-болезненият въпрос беше: „ Да спрем ли в този момент и да я оставим да почива в мир? “ Казах си „ Няма метод по дяволите “. Ако в миналото трябваше да мина през всичко това още веднъж, отново бих споделил същото. Трябва да се бориш за живота до пос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР