49-годишната изпълнителка бе арестувана за 24 часа по Закона за

...
49-годишната изпълнителка бе арестувана за 24 часа по Закона за
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение срещу певицата Белослава за шофиране след употреба на алкохол

49-годишната изпълнителка бе задържана за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи, след като на 11 юли към 3.30 часа е била спряна на столичния бул. " Александър Пушкин ", а тестът с дрегер е отчела 1,25 промила алкохол в издишания въздух. До инспекцията се стигнало, откакто униформените забелязали Белослава да излиза от денонощен магазин. След като се качила на колата и потеглила, патрулът я спрял.

По-късно стана ясно, че преди да бъде арестувана певицата е чествала рождения си ден. Белослава отказала да даде кръвна проба, а в някои медии се появиха информации, че дрегерът не е бил калиброван. Те обаче се оказаха невярни - дрегерът, използван от служителите на реда от Шесто РПУ, е минал механически обзор според метрологичните условия. 

На певицата не е наложена мярка за неотклонение, защото тя няма други нарушавания или престъпни прояви и няма заплаха да се укрие или извърши друго закононарушение.

За нарушаването, осъществено от Йонова, законът планува наказване " отнемане от независимост " от 1 до 3 години и с санкция от 200 до 1000 лв.. Свидетелството й за правоуправление също ще бъде отнето за избран период.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР