470 000 лева дава държавата за укрепване на двете свлачища

...
470 000 лева дава държавата за укрепване на двете свлачища
Коментари Харесай

Борисов: Радев да каже кои пари да спрем

470 000 лв. дава страната за подсилване на двете свлачища в Лъки. Следобед ще се свика комисия и ще се оправят деретата на всички обитаеми места - Петръч, Корстин ръб, Брезница и други, където трябват спомагателни действия. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който през днешния ден спря джипката си на ревизия в Лъки. С него и зам.-регионалният министър Николай Нанков.

" Бих желал идващия път президентът да каже кои пари да спрем? Спри двойното нарастване на заплатите на учителите, стой парите на пожарникарите. Спри парите за хората на първа линия или тези 1,4 милиарда за бизнеса. Кои пари да спрем. Или да каже - спрете " Хемус ", не е значимо за Варна, или Ботевград - Мездра, или спрете Европа? ", сподели Борисов и разясни, че за всички планове са към 5 милиарда лв..

Борисов добави, че до момента в който другите страни в Европа са в локдаун, бизнесът у нас работи.

Борисов заяви и каква помощ страната е дала за Лъки. За 3 месеца държавното управление е осигурило 53 млн. лв. за ремонт на няколко пътя в общината. Ще се продължи и концесията на оловните руди, като това ще стане още сряда.

Прави се и околовръстното шосе на Асеновград.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР