46-годишната варненка, която вчера пострада докато се вози в такси,

...
46-годишната варненка, която вчера пострада докато се вози в такси,
Коментари Харесай

Борят се за живота на варненка, ранена при катастрофа с такси

46-годишната варненка, която през вчерашния ден пострада до момента в който се вози в такси, е с заплаха за живота. Пострадалата е настанена в болница „ Света Анна ”, с травма на мозъка и фрактура на пръст, оповестиха от полицията.

Катастрофата стана към 8.30 часа през вчерашния ден на кръстовището на улиците " Петър Парчевич " и " Шипка ", до едноименния подлез. Таксиметровият автомобил „ Фиат Панда ” не спрял на „ Стоп ”и блъснал лека кола „ Волво ”. 67-годишният лидер на таксито се отървал с леки травми.

77-руски жител също е с заплаха за живота след удар в дърво на пътя сред селата Господиново и Дюлино. Вчера към 17.50 часа бил зад кормилото на лека кола „ Тойота ”. След ляв завой, напуснал пътното платно и се блъснал в дърво. Получил е контузия на главата и фрактури на ребра и лумбален прешлен.

82-годишна пешеходка е със строшен крайник, откакто е била блъсната от движещата се обратно лека кола. Произшествието е станала през вчерашния ден към 12.40 часа на ул. " Св. Св. Кирил и Методий " в „ Аспарухово ”. Зад кормилото на колата с марка „ Фолксваген ” е бил 24-годишен варненец.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР