44-годишният Пейо Пеев е бил удушен за около 5 минути.

...
44-годишният Пейо Пеев е бил удушен за около 5 минути.
Коментари Харесай

Разсекретиха аутопсията на брутално убития Пейо Пеев. Резултатите ще ви накарат да настръхнете

44-годишният Пейо Пеев е бил удушен за към 5 минути. Това сочат данните на следствието след осъществената аутопсия на натрупа му и обзор на записи от охранителните камери пред жилището на Красимира и Габриела в столичния квартал „ Изгрев “, предава Телеграф.
На записи от камери се вижда, че младият мъж влиза в автомобил „ Пежо “. По-късно колата се мести, стопира и стартира да се клати цялата. Вероятно в този миг двете дами му се нахвърлят.
Имало е напълно къса битка, само че хватката на Красимира била мощна, а щерка й не пускала ръцете и затискала брачна половинка си. Проверява се тъкмо с какво е удушен, защото има следи от потреблението на нещо като колан или въже.
Само за 4-5 минути дамите съумели да надвият и Пейо да издъхне. Официалната причина за гибелта му е механична асфикция. Разследването на убийството е почнало след сигнал от страна на бащата на Пейо – Орлин Пеев. Той е следял от известно време сина си, само че във съдбовната вечер на 18 януари не съумял да го наблюдава, с цел да го опази от дамите убийци.
Запис
Последните минути са снимани от охранителните камери на блок 17 на улица „ Елемаг “, където Пейо е пристигнал с автомобила си, с цел да се срещне със брачната половинка си Габриела Славова-Пеева и тъщата Красимира Трифонова. На различен запис се вижда, че Габриела слиза от автомобила и се прибира в блока, а Красимира сяда на шофьорската седалка и го подкарва. Тъщата се насочва към Витоша.
Проверява се дали в този миг се причисляват служащите Йелмаз и Велко. За единия се твърди, че бил в любовни връзки с Красимира. Но пък други отхвърлят да е шефа на строителната бригада, а приказват за трети човек, който в тази ситуация няма данни да е забъркан с убийството. Двамата мъже все още се проверяват за персонално укривателство от Софийската районна прокуратура. Престъплението е било осъществено в четвъртък вечерта, а колата била открита на Витоша на 19 януари, петък вечерта. Има опит да бъде опожарена, като е залята със сприт от вътре, само че всички порти и стъкла са били затворени, което е попречило да се възпламени. Към момента главният претекст за убийството е обвързван с родителските права на децата. За по-голямото претендирали бабата и дядото на Пейо, а за по-малкото пък за татко се прогласи някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната “ Велико Минков. 32-годишният програмист твърди, че детето Кристиян е негово, а Габриела съзнателно се е омъжила за Пейо три месеца преди да роди, с цел да го лиши от бащинство. По този проблем се води дело в Бургаския областен съд.
Мерки
В понеделник Софийският градски съд остави за непрекъснато в ареста майката Красимира Трифонова, а Габриела бе пусната под домакински арест с гривна за следене, защото има четиримесечно бебе, за което е належащо да се грижи, както и по-голямо дете на 6 години. Оказа се обаче, че Габриела въобще не се грижи за децата, а е сама на адреса в столичния квартал „ Изгрев “. Вече има заповед от шефа на Дирекция „ Социално подкрепяне “ въз основата на отчет на Отдел „ Закрила на детето “, че по отношение на децата са наложени незабавни ограничения за отбрана и те са дадени за краткотрайно развъждане на родителите на Пейо. Това значи, че основанието за по-леката мярка на Габриела отпада и се чака още във вторник Софийският апелативен съд да я върне назад в килията.
Разговор
33-годишната жена беседва с публицисти през заключената врата на жилището си на седмия етаж в блока. Твърди, че не знае къде са децата й, само че упорства да й ги върнат, защото по думите й „ най-добре е за тях да са при майка си “. На въпрос за какво е умъртвила Пейо, дамата отхвърля коментар. В сряда пък от Министерството на външните работи обясниха, че 54-годишната Красимира Трифонова, упрекната, че е удушила зетя си Пейо, ще бъде отстранена от работа. Името й протича в изявления от преди 14 години, от които излиза наяве, че е пускала доноси против мъже, обвинявайки ги в полов тормоз, без това да е било истина. Тогава Красимира Трифонова е била консул на България в Банкок, Тайланд. След магариите там цялата дипломатическа работа е закрита, само че Трифонова остава на работа във Външно. Така до преди дни, когато макар презумпцията за непорочност, от ведомството взеха решение да я отстранят от служба.
Тъщата напивала с ракия мъже в Тайланд
Дипломатическото минало на тъщата Красимира Трифонова в Тайланд е забулено в тайнственост. Носят се клюки, че 40-годишната тогава дипломатка е напивала с ракия мъже, които канела в задачата там. Красимира работи в консулството ни в Банкок от 2007 година, след което посолството е закрито поради абсурда, провокиран от недоказаните обвинявания, че е жертва на секстормоз от страна на посланика. В този интервал Красимира се срещала и с предприемач, който постоянно напивала с домашна българска ракия. Целта й била да го сватоса с щерка си Габриела, само че предприемачът не се поддал на изкушението. Става дума за наш съотечественик, който над 15 години развивал бизнес в Тайланд, а към днешна дата има сполучлив бизнес и у нас.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР