43-годишният Тодор Лазаров е водач на листата на партия МИР

...
43-годишният Тодор Лазаров е водач на листата на партия МИР
Коментари Харесай

Световноизвестният каскадьор Тодор Лазаров е водач на листата на партия МИР в Благоевград

43-годишният Тодор Лазаров е лидер на листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в Благоевград. Той е един от най-търсените български каскадьори, взел участие във филми като " Троя ", " Непобедимите ", " Херкулес ", " Марко Поло ", " Игра на тронове " и още над 120 кино лентата. Той е член на HITZINTERNATIONAL, в която членуват едни от най-хубавите каскадьори в света. Тодор Лазаров се занимава професионално с каскади към този момент над 15 години, а от повече от 10 години снима в Холивуд. Той е роден в Благоевград, израснал в село Полето, а като дете татко му го записва да учи в 153-во учебно заведение “Неофит Рилски ” в София с профил Джудо и Самбо. Бивш народен състезател  по джудо и самбо, нееднократен първенец на България с трофеи от международни европейски и интернационалните надпревари,  понастоящем треньор на “Шун Джудо клуб ” София. Освен каскадьор Тодор Лазаров е и екшън режисьор с повече от  24 години зад тила си с над 120 холивудски и европейски продукции. Изпълнителен продуцент е на един от най-големите оперни спектакли “Опера Д’Аморе ” с присъединяване на митове като Хосе Карерас. Дебютният му филм като режисьор  “Безвремие ” печели и продължава да печели доста интернационалните кино фестивали. Тодор Лазаров в покровител и основател на платформата “Благодаря ти ” към едноименната фондация “Благодаря ти ”, а през 2018 година е почетен с премията “Достоен Българин ” за новаторско приложение за щедрост.

„ Много хора споделят, че политиката е мръсна работа и това ме стимулира да вляза в нея, с цел да мога да я изчистя от мръсотията. Политиката за мен е механизъм за решаването на действителните проблеми на българските жители и неслучайно избрах партия МИР, където открих доста съидейници и положителни хора с положителни планове и цели за по-добър живот за всички нас в България. Избрах да вляза в политиката от партия МИР, макар че съм получавал оферти от съвсем всички по този начин наречени огромни партии, тъй като МИР е млада партия и с едни от най-хубавите експерти във всички области. И още нещо, за първи път срещам партия, която има “Етичен кодекс ”, това е нещо ново и мисля, че би трябвало останалите партии да вземат образец от партия МИР “ съобщи световноизвестният каскадьор Тодор Лазаров, който е лидер на листата за народни представители на партия МИР в област Благоевград.
-->
Според него “една птичка пролет не прави ”, само че обединяването на доста птички или гълъби, какъвто е признакът на мира и на партия МИР, сигурно ще донесе по този начин мечтаната от всички българи същинска смяна.

„ Давам ви съответен и прегледен образец с една същинска история от Индия: Един човек всяка заран с лодката гребал до работа си, всяка заран минавал около един необитаем остров, без никаква растителност. Решил, че всяка заран, когато минава около острова, ще засажда по едно дърво, в продължение на доста години всеки ден засаждал по нещо. След една година там към този момент имало 1000 засадени дървета, цветя и друга растителност. Тогава държавното управление на Индия почнало да го обитава със животни и сега този остров е резерват, който е предпазен със закон. В този ред на мисли всеки един от нас може да бъде този човек и с персонален образец и действителни дейности да създадем всичко, което желаяме, а точно България едно по-добро място за живеене. Крайно време е да разберем, че от всеки един от нас зависи, само че и всеки би трябвало персонално да се включи и да засади нагледно своето дърво или цвете и по този начин да способства за общото богатство “. Така разказва Тодор Лазаров мотивацията си да влее в политиката и да стане лидер на листата на партия МИР в родния си Благоевград.

Той акцентира, че един от целите на партия МИР е възобновяване на българските села, което напълно съответствува и с неговата персонална идея.

„ Развитието на българското село е моя персонална идея, защото аз съм израснал на село и доста бих желал един ден още веднъж да се върна да пребивавам там. Бих желал българските села още веднъж да бъдат живи, в тях да има младежи, да може техните земи да засеят и обработват, защото е потвърдено, че българската земя е най-плодородната в целия свят. Партия МИР е единствената партия, която по време на тази предизборна акция изкара като главен приоритет продоволствената сигурност на България, която наложително минава през възраждането на българските села, селското стопанство, земеделието и отглеждането на животни “, съобщи още Тодор Лазаров.

Друг главен негов приоритет в политиката са образованието, културата и спорта.

„ Когато убиеш образованието и културата в една страна, нищо хубаво не я чака. Същото важи и за спорта, тъй като той от една страна е сериозна инвестиция в здравето на българската нация, а въпреки това известните български спортисти са потвърдени най-хубавите посланици на България в света. От спорта съм научил три неща – дисциплинираност, неизменност, централизация, които са грант за триумфа във всяка една сфера, включително и в политиката. Мечтая българите да бъдат щастливи, сполучливи и светли в душите си, тъй като единствено по този начин ще можем да успеем дружно като общество и нация и гордо ще носим българския байрак, по този начин както го вършат сполучливите български спортисти, артисти и съумели българи във всяка една сфера на обществено-икономическия живот на България “, сподели още Тодор Лазаров.

Според него светлината в душата е пътя към ярко бъдеще, а задачата му в политиката е да резервира българските обичаи, българското семейство, жанр, език, просвета и нематериалност. Тодор Лазаров има вяра в правилото, че всяко положително повлича след себе си по-голямо положително.

„ През всичките тези повече от 32 години преход кой ли не влиза в политиката да ни “оправя ”. Гръмки обещания, кое от кое по невероятни, доста от тях изпълними, само че нищо действително не се случи и извърши. От дълги години  се боря със себе си, с моите правила, морал, нравственос, поемал съм начинания, обиколил съм света и постоянно съм се прибирал в България, тъй като родолюбието е част от нашето битие и метод на живот. България е моето парче земя, въздухът и мое семейство. Влизам в политиката, тъй като ми писна да чувам единствено неистини, да ни крадат, мамят и манипулират. Влизам в политиката и повече няма да разреша на никого да лъже, мами и ограбва българския народ и ще направя всичко, което е по силите ми, възпитанието и морала ми, с цел да оказа помощ с персонален образец на родината си, тъй като съм обиколил целия свят и съм видял, че от нея по-хубава няма. България е същински земен парадайс, по този начин, както се пее в химна ни и е извънредно време всеки да засади своето дърво или цвете и да се включи персонално в смяната на родината и нейното по-добро бъдеще “. Това съобщи още лидерът на листата на партия МИР в Благоевград Тодор Лазаров. Той прикани всички българи да поддържат на идните избори партията на новото потомство, морала, инициативността и родолюбието в българската политика – партия МИР с номер 10.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР