42-годишната актриса и гадже на известния готвач и телевизионен водещ

...
42-годишната актриса и гадже на известния готвач и телевизионен водещ
Коментари Харесай

Изнасилена от продуцента Харви Уайнстийн актриса виновна за самоубийството на известния шеф Антъни Бурдейн

42-годишната актриса и гадже на известния готвач и ефирен водещ Антъни Бурдейн - Азия Ардженто, е обвинена в невярност, която може да е станала причина за самоубийството му, оповестява TMZ.

След известието за кончината на 61-годишния Бурдейн, чието тяло бе намерено в хотелска стая във Франция на 8 юни, в мрежата се появиха фотоси на Ардженто, която се прегръща и държи за ръка с френски публицист.



Роуз Макгауън, другарка на хванатата в крачка актриса помоли да не се вършат прибързани заключения и да се хвърлят обвинявания по адрес на италианската звезда. Тя акцентира, че и Ардженто, и Бурдейн в избран интервал са били в тежка меланхолия и са желали да сложат завършек на живота си, само че Азия е съумяла да се измъкне от това положение. „ В доста връзки това е негов личен избор ", прибавя тя.

По думите й, фотографията, на която Ардженто е запечатана с различен мъж, не значи нищо. „ Антъни и Азия беше отворена, любовта им бе отвън обичайните отношения”.

Ардженто и Макгауън бяха първите актриси, които споделиха по какъв начин са били изнасилени от продуцента Харви Уайнстийн.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР