42-годишен баща на на две деца се нуждае от помощ

...
42-годишен баща на на две деца се нуждае от помощ
Коментари Харесай

Баща на две деца се нуждае от помощ за лечение

42-годишен татко на на две деца се нуждае от помощ за лекуване. Симеон Цонев Симеонов е от Русе, има прелестно семейство-съпруга и две момченца. Животът му се прекатурва напълно неотдавна, когато на 3 май, тази година е признат по неотложност в Отделение по клинична хематология на НСБАЛ по хематологични болести - София. Диагностициран е с Остра миелоидна левкемия.

От постъпването досега Симеон е в клиниката и са му направени две химиотерапии. Лекарите предлагат трансплантация на костен мозък, незабавно щом това е допустимо. Изпратени са предложения от няколко европейски академични лечебни заведения, които могат да оказват помощ на Симо. Сумата единствено за трансплантация в чужбина варира към 250 000 евро. Непосилна за фамилията и околните. Пътят ще е дълъг и сложен, само че всеки, който познава Симо знае, че той няма да се откаже, че ще се бори мъжки. Всички близки и другари поддържат Симо в този тежък за него и фамилията му миг и имат вяра, че той ще се оправи и ще може един ден още веднъж да играе с момчетата си... Разкрита е специфична дарителска банкова сметка за набиране на средства за лекуване в чужбина в поддръжка на Симеон.

Повече информация може да намерите във Фейсбук на Save Simo. Дарителска банкова сметка: BG02FINV91501317014389 Титуляр: Ивелина Павлова Стоянова Бенефициент: Симеон Цонев Симеонов Банка: FIRST INVESTMENT BANK, Bulgaria, Sofia; BIC/SWIFT код: FINVBGSF Русе Симо лекуване левкемия Коментирай 10 Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Русе 4 часа Театрално студио при СУ „ Христо Ботев ” с Голямата премия от Ученическия сценичен фестивал В неделя във фоайето на Доходно здание се състоя церемонията по награждаване и закриване...  Русе 4 часа Без вода в сряда „ Водоснабдяване и канализация ООД –Русе “ уведомява, че по отношение на реорганизация...  Русе 5 часа С трета премия се завърна Стефания Горнячка от Вокално студио " Икономов " Осемгодишната Стефания Горнячка от Вокално студио за поп и джаз " Икономов " при ВЧ " Зора ",...  Русе 8 часа Виолетова приказка сътвориха младежите в къщи „ Надежда “ и „ Любов “ С помощта на арт-терапевтите на „ Еквилибриум “ младежите в Центровете за настаняване...  Русе 9 часа Ателиета и уроци по салса в дните преди Русенския карнавал В седмицата преди Русенския карнавал, в центъра на града ще се проведат разнообразни съпътстващи...  Русе 9 часа Тереза Тодорова взе участие в концерт в " Карнеги хол " в Ню Йорк Талантливата Тереза Тодорова взе участие в Ню Йорк в церемония концерт за 10-годишнината от провеждането...  Русе 1 ден 10 000 кутии цигари задържа Митница Русе в частен дом Районна прокуратура - Русе притегли в качеството на обвинен 43-годишен мъж за държане...  Русе 1 ден До година в Русе ще има монумент на Левски Паметник на Васил Левски ще бъде повдигнат в Русе до есента на 2018 година Проектът за направата...  Русе 1 ден „ Дунав “ публично е в Лига Европа, „ драконите “ срещат казахстанския „ Иртиш “, реши формалния чоп за конкуренцията „ Дунав “ се завръща в европейските клубни шампионат след 42 година пауза. Русенският клуб бе...  Русе 1 ден Уролог и съдов хирург идват още веднъж за съвещания в Русе Специалисти в региона на урологията и съдовата хирургия идват в Русе за консултативни...  Русе 1 ден Историческият музей взе участие в Панаир на музейните сувенири Регионален исторически музей – Русе взе присъединяване в Първия народен панаир на музейните...  Русе 1 ден Част от центъра без вода на следващия ден, поради ремонт Във връзка с реорганизация на махленски тръбопровод по ул. „ Райко Даскалов “, ще бъде спряно...  Русе 1 ден Голямо количество артикули с логото на известни марки арестувани на Дунав мост Митнически чиновници на Митница Русе задържаха 5000 броя облекла и обувки, както и 150 парфюма,...  митница 1 ден 10-годишната Диляна се класира за международно състезание по шах в Бразилия 10-годишната Диляна Иванова от Русе стана републикански първенец по шах в своята възрастова...  Русе 1 ден Николай Димитров с бронзов орден от състезанието „ Нови пианисти “ Възпитаникът на Училището по изкуствата в Русе Николай Димитров бе отличен с бронзов...  Русе
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР