40 лица в МВР са помагали на Семерджиев. Има две

...
40 лица в МВР са помагали на Семерджиев. Има две
Коментари Харесай

Демерджиев проговори. Какви ги вършели полицаите помагачи

40 лица в Министерство на вътрешните работи са помагали на Семерджиев. Има две висящи формирани дисциплинарни производства. Това, което касае Симона Радева, прочее служител на реда е мъчно да се каже за човек, който е направил такива действия, има задоволително данни за нея. Принадлежи на дисциплинарно уволняване.

Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев във връзка инспекцията за Георги Семерджиев, който в жестока злополука умъртви две млади дами в София.

" Радева е съдействала на разположение, направило престъпна демонстрация по всевъзможен метод, с цел да избегне наказание. Подпомогнала е по няколко метода и не мисля, че това е значимо сега. Има трима управителни чиновници, които са разрешили да е единствено административно осъдено лицето Семерджиев, а не са докладвали на прокуратурата ", разкри той, представен от Блиц.

Демерджиев увери, че ще бъдат формирани незабавни дисциплинарни производства, като той персонално е дал инструкции органите да са безкомпромисни.

" Няколко от чиновниците са на управително равнище, а други са на приблизително и изпълнително равнище. Самият факт, че толкоз чиновници са въздействали на това лице, значи има човек, който е стоял в сянка. Иначе не мога да позволи по какъв начин 40 чиновници ще спомагат на това лице. Трима управителни чиновници са разрешили да бъде административно осъдено лицето Семерджиев, в случай, че е имало задоволително данни за осъществени закононарушения от него ”, сподели още Демерджиев.

Има данни тя да е имала данни и връзка с него и преди произшествието. Не е моя работа да изпадам в детайлности. Всеки чиновник, който е съдействал на разположение, направило престъпна демонстрация, ще следват ясни и безапелационни дисциплинарни ограничения. Ще има дисциплинарни производства за всички ", уточни той.

" Проверката изследва интервал от 2014 година насам. За тези, за които е изтекла отминалост, само че се знае, че са помагали, призовавам ги сами да изоставен Министерство на вътрешните работи. Ще има уволняване за всеки от чиновниците, за които се съберат доказателства ", сподели Демерджиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР