40-годишният собственик на казина и заложна къща Костадин Кобаков е

...
40-годишният собственик на казина и заложна къща Костадин Кобаков е
Коментари Харесай

Кобака от Гумени глави е задушилият се в автомобил в Пловдив

40-годишният притежател на казина и заложна къща Костадин Кобаков е мъжът, който се е задушил в гараж в пловдивския квартал " Христо Смирненски " , дружно със своята 34-годишна другарка, оповестява dnes.dir.bg.
Двамата са имали интимна връзка, само че дамата е била фамилна с две деца. Двамата влюбени влезнали в гаража, седнали в автомобила и се отдали на милувки. Станало им студено и запалили мотора на автомобила, с цел да се сгреят. Понеже колата е била с газова уредба, двамата не са усетили по какъв начин са се задушили.
Константин Кобаков е прочут на музикалната публика, като рапъра Кобака от именитата варненска група " Гумени глави ". Телата са били открити към 11:00 ч. тази заран от бащата на Костадин - Асен Кобаков. " Намерих ги сутринта. Гледката беше страшна. Предчувствах, че ще стане нещо ужасно. 100 пъти му звънях по телефона, само че не вдигаше ", сподели бащата. Семейството е от Пазарджик.
Пред злощастния гараж на новата кооперация, където Костадин неотдавна си купил апартамент, дойде и брачният партньор на умрялата жена. " Защо не са отишли на хотел, синът ми е имал в джоба си 4 700 лв., с цел да се фука пред приятелката си ", добави смазаният от тъга родител. Жилището било закупено неотдавна и вътре било празно, защото е в чисто нова постройка.
По непотвърдена информация, двамата са се срещнали преди няколко месеца по интернет. Кобака не е женен и нямал друга връзка. След като завършил с музикалната си кариера, влезнал в фамилния бизнес. През зимата продал жилището си в Пазарджик и си купил апартамент на Слънчев бряг. Баща му, пък, му подарил различен апартамент в Пловдив.
Артистичната кариера на Кобака стартира още през 90-те години. Като дребен танцува брейк. От тогава е и любовта му към рапа. Музикалната си кариера стартира през 1998 година, когато записва първия си албум " Моят бизнес ", продуциран от " Гумени Глави " и публикуван през 1999 година Тогава става член на група " Гумени Глави " с участия в техните клипове, албуми и подгрява техните концерти. Осем месеца по-късно напуща групата и стартира независима кариера.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР