4 тома нови доказателства внесе военната прокуратура във Военно-апелативния съд

...
4 тома нови доказателства внесе военната прокуратура във Военно-апелативния съд
Коментари Харесай

Шпионите се наговорили какви показания да дават

4 тома нови доказателства внесе военната прокуратура във Военно-апелативния съд по следствието против арестуваните за шпионаж в интерес на Русия. Два от томовете са със секретни материали, открити по време на обиските. Другите два са разпити на очевидци.

От тях излиза наяве, че в ареста обвинените са се уговаряли кой какви пояснения да даде, с цел да манипулират следствието и да обяснят откритите у тях секретни документи.

Т.нар. " резидент " и апетитен за началник на групата някогашен началник във Военното разузнаване Иван Илиев и неговата брачна половинка Галина са се срещнали в ГРУ (Главно разследващо ръководство на Русия), когато той е бил на образование там. 66-годишната Галина Илиева е обучаване в руските разследващи служби. Сестрата на Галина Илиева е била персоналната секретарка на Рем Вяхирев.

" По света и у нас " научи още, че от новите доказателства излиза наяве, че шефът на секретното деловодство в Народното събрание Любомир Медаров е постоянно е преснимвал отчети на ДАНС и Национална разузнавателна служба, които са били планувани сама за президента, премиера и ръководителя на Народното събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР