4 години, след като д-р Атанас Камбитов напусна ГЕРБ, късно

...
4 години, след като д-р Атанас Камбитов напусна ГЕРБ, късно
Коментари Харесай

Неочаквано! Знаков политик и бивш кмет на Благоевград се завръща в ГЕРБ

4 години, откакто доктор Атанас Камбитов напусна ГЕРБ, късно нощес стана ясно, че знаковият политик се връща в редиците на партията на Бойко Борисов, предава „ Фокус “.
След срещата с актива на ГЕРБ в зала „ 22-ри Септември “ евродепутатът и регионален координатор на партията в Благоевградска област Андрей Новаков изясни пред публицисти, че по време на събранието Цветомир Паунов е оповестил решение, взето от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
„ Г-н Камбитов възвръща участието си в ГЕРБ и поема длъжността на ръководител на Общинската конструкция в Благоевград. Той ще бъде и районен отговорник, като ще подкрепя активността на регионалното управлението, което остава без смяна “, добави Новаков.
Паунов от своя страна добави, че доктор Камбитов и Андрей Новаков ще създадат един достоверен екип, който има история обратно в политическото минало.
„ Целта е ГЕРБ да си върне същинското, мощното лице в Община Благоевград “, разяснява той.
Д-р Камбитов ще бъде на директно послушание на управлението на ГЕРБ и Изпълнителната комисия, и дружно с Андрей Новаков ще би трябвало да организират цялостната политика на партията в региона, а като общински ръководител Камбитов ще има и цялостните права да организира политиката на партията в община Благоевград.
В профила си във Фейсбук доктор Камбитов написа (публикуваме поста му без редакторска намеса):
„ Днес бях показан като общински началник на ГЕРБ Благоевград и Областен координатор от административния секретар на Политическа партия ГЕРБ, господин Паунов.
Благодаря за доверието на господин Борисов и изпълнителната комисия!
Благодаря за поддръжката на всички другари и сътрудници, които участваха!
В годините, дружно с тях, дружно с всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, постигнахме доста триумфи и съм сигурен, че и отсега нататък ще бъде по този начин.
Очаква ни доста работа, само че имаме опита, силата и решителността да го реализираме.
Заедно ще оправим! “
Припомняме, че доктор Камбитов има богат управнически опит. През 2007 година става общински консултант от ГЕРБ. Бил е депутат и кмет на Благоевград в продължение на два мандата. На последните локални избори още веднъж бе претендент за кмет, като реализира доста добър резултат.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР