4 адски дати ни чакат през август. Месечният хороскоп за

...
4 адски дати ни чакат през август. Месечният хороскоп за
Коментари Харесай

4 адски дати през август. Всичко се променя

4 пъклен дати ни чакат през август. Месечният хороскоп за август 2023 година ще бъде най-голямата повратна точка за тази година. Много знаци на хороскопа ще създадат запаметяваща се промяна, защото аспектите носят огромни промени. Сега астролозите предизвестяват за четири дати, които ще бъдат най-предизвикателни. Невниманието може да докара до заплаха и това са дните, които би трябвало да ревизирате в календарите си:

-->
Първият ден на август бе белязан от втората суперлуна през 2023 година Ще бъде под въздействието на Водолей, което значи, че ще ни е доста мъчно да вземаме решения. Слабото ни място ще бъде неналичието на внимание и утежняването на паметта. Астролозите предизвестяват изключително тези, които се занимават с интелектуална работа, тъй като аспектите основават проблеми, които не се преодоляват елементарно. Също по този начин пораждат компликации за тези, които се занимават с креативна работа. Настроението ще е меланхолично.

Това е рискова дата, споделят астролозите, тъй като по това време хората ще усетят най-силен прилив на сили. Тъй като Венера ще се движи ретроградно, звездите споделят, че денят ще бъде извънредно провокационен и непредвидим. Възможни са доста мощни промени в настроението, уязвимост, жадност за неприятни привички. Опитайте се да се въздържате от всичко, което планирате – по-добре го отложете за различен ден.

Известният назадничав Меркурий ще разроши нишките ни и ще замъгли мозъците ни на 23 август. Той ще остане в Дева, тъй че към момента ще бъде потребен, само че ретро етапа ще направи невероятно дълготрайното обмисляне. Самият ден на прехода 23 август ще бъде изключително провокационен. Можем да чакаме огромни компликации в връзката, в работата и по въпроси, свързани с парите, написа Atma. Разбира се, в този ден е по-добре да не харчите пари ненужно.

Ретроградният Уран може да бъде много противен. Има възможност в този ден да се случат непредвидени неща, злополуки, доста от които да имат мощно влияние върху нас. Това е време на безпорядък, което е по-добре да се посвети на спокойна отмора и обмислен бизнес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР