39-годишната Живка Ролева спечели сезон 7 на Фермата“, като се

...
39-годишната Живка Ролева спечели сезон 7 на Фермата“, като се
Коментари Харесай

Какво ще направи Живка с парите от Фермата 7

39-годишната Живка Ролева завоюва сезон 7 на „ Фермата “, като се трансформира във любимец на феновете с 62% поддръжка. След като напусна най-българското риалити, тя беше посетител на Петя Дикова в „ Тази събота и неделя “ по bTV.

Живка разкри, че към момента не може да повярва, че е спечелила надпреварата. Победителят от „ Фермата “ получава 100 000 лв. и тя не може изцяло да осъзнае, че е спечелила тази немалка сума.

С паричната премия тя възнамерява да се върне в България. Живка живее в Австрия, само че присъединяване във фермата я е предиздвикало да пожелае да се прибере за непрекъснато в нашата страна.

Още с влизането си Живка съобщи, че задачата ѝ е да завоюва „ Фермата “, което в последна сметка реализира, само че това не се случи елементарно. Тя разкри, че успеха ѝ е резултат от месеци обсъждане, основаване на тактики и преследване на цели.

„ По-лесно е да бъдеш себе си, в сравнение с да играеш играта “, сподели тя в ефира на bTV. Живка показа, че е обмисляла всеки собствен ход и е анализирала вероятните резултати от него. Трябвало е да вземе поради преди всичко личните си правила и дали дейностите ѝ не са в несъгласие с тях, а по-късно да намерения по какъв начин тези дейности ще се възприемат от феновете и от съфермерите ѝ, с цел да не се отрази това отрицателно на резултата ѝ при гласоподаване.

Да можеш да обмислиш дейностите си на мира обаче е разкош във „ Фермата “. Участниците в предаването би трябвало да правят физически труд, до момента в който в някои обстановки са оставени съвсем без храна. По тази причина поради присъединяване си, Живка е изгубила 9 кг. Тя обаче е привикнала на тествания, поради ексцентричната за жена специалност.

Живка Ролева работи като водач на камион и показа, че „ да въртиш геврека “ не е толкоз елементарно, колкото доста хора си мислят, а се изисква кураж, изключително за жена.

Сега Живка Ролева ще се завърне към естествения си живот и към фамилията си, без което прекара много време в играта. Тя разкри, че през това време се е опитвала да крие страстите си и постоянно на лицето ѝ е имало усмивка, която не ѝ е идвала от вътрешната страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР