''Повечето хора смятат, че няма такава опасност. Много е странно,

...
''Повечето хора смятат, че няма такава опасност. Много е странно,
Коментари Харесай

Д-р Сибила Маринова: На българина му е трудно да спазва правила

''Повечето хора считат, че няма такава заплаха. Много е необичайно, че би трябвало да се случи на някого съответно, с цел да повярва. Когато гръмна Чернобил преди години, тази радиация никой не я видя нали? Обаче хората имат вяра, че имаше радиация. И то имаше. Коронавирусът също не се вижда по този начин от елементарните хора. Нали той не маха във въздуха? Но го има, съществува, рисков е, към момента няма лекуване, инфектиран е, и предизвиква тежки провали на белия дроб.'' Това съобщи за предаването ''Панорама'', излъчващо се по Българска национална телевизия, доктор Сибила Маринова, която е измежду медиците, които са на първа линия в битката с COVID-19 в болничното заведение във Велико Търново.

Припомняме, че в Търновската болница имаше инфектирани с ковид медицински сестри, като положителната вест е, че всички те към ден сегашен са добре.

''Това е засегнатост, съгласно мен, към цялото лекарско съсловие'', по този начин доктор Маринова разяснява скандалната фотография, направена в благоевградска дискотека, на която тече ваучър и танци в лекарски гащеризони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР