38-годишният принц Хари мина всички граници. Хвърли ужасно петно върху

...
38-годишният принц Хари мина всички граници. Хвърли ужасно петно върху
Коментари Харесай

Хари мина границата. Хвърли зловещо петно върху кралския си род

38-годишният принц Хари мина всички граници. Хвърли извънредно леке върху рода си. Той е написал много разкрития за кралското семейство в записките си Spare, само че може би най-спорното от тях е, че херцогът на Съсекс твърди, че е роден единствено с цел да бъде донор на органи за принц Уилям, ако с него нещо се случи. Точно на този миг в книгата обърнаха внимание международните медии, в това число New York Post, съобщи БЛИЦ.

„ Бях сянка, опора, проект Б. Бях роден при положение, че нещо се случи с Уили “, написа той за своя 40-годишен брат и сегашен престолонаследник Уилям.
-->
Според него той схваща, че ролята му е била да застрахова брат си или да му обезпечи " при потребност аварийна част ".

„ Може би бъбреци. Кръвопреливане. Част от костен мозък “, написа той.

В записките си принцът разкрива и от дълго време известна традиция в кралското семейство: наследниците на трона от първа и втора линия в никакъв случай не летят с един и същи полет, „ тъй като не би трябвало да има късмет първият и вторият по линия до трона да бъде погубен. "

" Но никой не се интересуваше с кого пътувам. Резервният постоянно може да бъде икономисан. Всичко това ми беше ясно обяснено през цялото време на живота ми и постоянно се затвърждаваше по-късно ", сподели той за явно съмнителната си позиция в фамилията.

Хари се оплака, че думите „ правоприемник “ и „ авариен “ не са единствено това, което ги назовава пресата, само че също по този начин се употребяват като съкращения от неговото кралско семейство, в това число майка му, починалата принцеса Даяна, и даже баба му, починалата кралица Елизабет II. По-специално Хари напомня, че принц Чарлз го поздравил с раждането му с смешка: „ Прекрасно! Сега вие ми дадохте Наследник и Заместник - моята работа е свършена. "

Въпреки проливен дъжд от неодобрение поради второто му място в фамилията, херцогът продължава да твърди, че се усеща удобно с това положение на нещата.

" Не се наскърбих, не почувствах нищо от това. Всяко момче и момиче най-малко един път си показва себе си като принц или принцеса. Следователно, резервен или не, в действителност не беше час толкоз неприятно да бъда ", призна той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР