37-годишният испански вратар Пепе Рейна изпя вечния хит Ла Бамба“

...
37-годишният испански вратар Пепе Рейна изпя вечния хит Ла Бамба“
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул пее Ла Бамба като новобранец

37-годишният испански вратар Пепе Рейна изпя безконечния шлагер " Ла Бамба “ в наложителната гала по приемането му като новобранка от новите му съотборници в Астън Вила, където той дойде чартърен от Милан. Легендата на Ливърпул (Пепе има 395 мача за " алените “, с които е печелил ФА Къп, Купата на лигата, Суперкупата на УЕФА и на Англия) бе взет на пожар поради травмите на двамата вратари на Вила Том Хийтън и Джед Стиър.

За последно Рейна е играл във Висшата лига през май 2013 година, само че мениджърът на Астън Вила Дийн Смит е уверен, че международният (2010) и европейски първенец (2008, 2012) с Испания е чудесно попълнение поради опита и самочувствието си.

" Пепе има голям опит и гласът му ще се чува в съблекалнята, тъй като тимът ни е много млад “, съобщи Смит, който се изправя пред сериозното предизвикателство да резервира мястото на тима в елита.

" Пепе изгледа по какъв начин ни победиха 6:1 (от Ман Сити) предходната неделя и все пак се съгласи да подпише с нас. Нямаше да взема някого за оставащите 16 мача, в случай че не бях сигурен, че е подготвен да влезе незабавно в игра “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР