36-годишната певица и актриса неусетно се впусна по пътя на

...
36-годишната певица и актриса неусетно се впусна по пътя на
Коментари Харесай

Хилари Дъф: Четири деца е наистина диво решение

36-годишната певица и актриса незабелязано се впусна по пътя на многодетна майка. Тя има три деца, като е на път да роди и четвърто. Най-голямото от тях е сина й Лука, който е плод на любовта й с Майк Комри, с който стигнаха олтара, само че и се разведоха. В момента русокоската чака още един правоприемник с таткото на другите две от децата й - Матю Кома. Детето знамение на Холивуд към момента не може да повярва, че скоро ще стане майка на четвърта рожба. Въпреки това, тя получава задоволителна поддръжка от колегата си, както към този момент го похвали в Instagram.

Реклама
„ Четири деца е в действителност диво решение “, стартира обявата си Хилари. „ И до момента в който ти обикаляш фермерския пазар с децата след четири вечерни представления и малко сън, с цел да мога да си умря малко и да не слушам „ Мамо, мамо, мамо, мамо, Мууууу “ от самото начало, знам, че това работи единствено поради теб ", довърши звездата.

Реклама
В скорошно изявление за Shape Хилари изясни, че в нейния дом царува главно „ безпорядък и блъсканица “. „ Обичам напрежението и това да не знаеш по какъв начин ще премине деня ти. Накрая си казваш: „ Не знам по какъв начин успяхме да накараме всички да си легнат, нахранени и да се усещат щастливи по-късно, което направихме през днешния ден “, разяснява актрисата, чийто огромен пробив в киното е в комедията „ Деца на кг “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР