36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са

...
36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са
Коментари Харесай

Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба

36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният фаворит Стоян са дружно от 4 години

Мъже, плачете! Екзотичната бургазлийка, виетнамски корени, която стана известна след присъединяване си в шоуто за тествания " Игри на волята " Мани Ву Нанг Тъ сподели най-категоричното „ Да “ в живота си. Чернокоската получи предложение за брак от своя обичан Стоян Стойков и напълно скоро двойката ще се врече във безконечна честност пред Бог и другари.

В неделя Мани и Стоян били на разходка с компания край брега на Созопол. Докато се любували на хубавото време и морската синева, внезапно Стоян паднал на колене и извадил алена кадифена кутийка с диамантен пръстен. Мани избухнала в неистова наслада и без грам съмнения споделила „ Да “, описа за Флагман.бг близка другарка до риалити участничката.

Мани и Стоян са гаджета от 4 години, преди този момент дълго време излизали в обща компания, имали отлични взаимоотношения, само че единствено другарски. С времето любовта сред тях пламнала и по този начин се стигнало и до сантименталното предложение в един от хубавите хотели на Буджака.

По информация на Флагман, двойката напълно скоро публично ще се трансформира в семейство. Мани и Стоян приготвят охолно празненство, на което ще участват много известни персони, както и нейни съотборници от рисковото шоу „ Игри на волята “.

Виетнамката се похвали с кадър от значимия миг в обществените мрежи. Стотици нейни фенове и другари я поздравиха и й пожелаха безпределно благополучие, съгласие и безкрайна любов.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР