3500 талона за намаление са пуснати в пунктовете на ЦГМРедовните

...
3500 талона за намаление са пуснати в пунктовете на ЦГМРедовните
Коментари Харесай

Гледаме Джаро и Койна с картата за рейса

3500 талона за понижение са пуснати в пунктовете на ЦГМ Редовните пасажери в градския превоз с билети за Младежкия спектакъл на половин цена


Пътниците в столичния градски превоз могат да се насладят на половин цена на постановките на Младежкия спектакъл " Николай Бинев ".

Билет с 50% отстъпка се поставя на всеки, който има абонаментна карта за пътешестване за период от една година, 6 месеца и 3 месеца. Намаление имат и всички с преференциални карти за градския превоз - студенти, докторанти, пенсионери и хора в неравностойно състояние. Тези пътници  при зареждане на картата си в наш пункт, биха могли да изискат от специфичните талони на акцията " Спирка Младежки спектакъл ". Ако зареждат картата си онлайн, при показване на годна карта в наш пункт също могат да получат ваучър, изясни Владимир Лазаров, шеф на отдел " Маркетинг " в Центъра за градска подвижност.

Намалението е 50% от цената на постоянен билет

и важи единствено за притежателя на картата. Минималната цена, на която може да се купи билет, е 8 лв.. Т.е. - в случай че цената на билета е 16 лв., той може да бъде платен за 8 лева Отстъпката се употребява единствено за постановки на Младежки спектакъл " Николай Бинев " и не важи за гостуващи представления.

Хитови представления в репертоара

Самият репертоар на Младежкия спектакъл обаче е задоволително богат с хитови лични представления. Едно от тях, което се играе този месец, е " Разделям двойки по домовете " с режисьор проф. Здравко Митков. На сцената пък може да видите водещия на " Стани богат " Михаил Билалов, прочут още като Джаро след присъединяване си в " Под прикритие ". Той си партнира в пиесата с чаровната Искра Донова, нашумяла в последно време с ролята на полицейската брачна половинка Ива Йосифова в сериала " Братя " и с артиста Николай Луканов, също прочут от дребния екран с функциите си в " Столичани допълнително ", " Под прикритие ", " Дървото на живота " и други Друга хитова пиеса на трупата на Николай Бинев " е " Бай Ганьо " с Николай Урумов.

Койна Русева е друга звезда, фаворитка на феновете на Младежкия спектакъл, където се изявява в разнообразни пиеси, в това число във превъзходната " Nordost ".

Посетителите би трябвало да имат поради, че в изискванията на зараза в театъра се съблюдават разпорежданията на Регионалната здравна ревизия за сигурност, в това число и за потребление на до 50% от местата.

 

Партньорство от 4 години

Кампанията на Центъра за градска подвижност " Спирка Младежки спектакъл " стартира на 8 май 2018 година. Тя бе подкрепена и от столичния кмет Йорданка Фандъкова.

" Идеята беше като взаимно партньорство с спектакъл " Николай Бинев " да даваме повече бонуси на нашите постоянни клиенти.

Вече 4 години сполучливо си партнираме с театъра и договорът ни за продължение на инициативата  към този момент е възобновен със период до края на идната 2022 година. Ние се радваме, да предоставяме сходни дълготрайни
бонуси на клиентите си, а най-много се радваме, когато те са свързани с културни събития ", посочи Владимир Лазаров.

 
  Намаления за над 300 спектакъла             
Над 2000 пасажери на Центъра за градска подвижност са се възползвали от предлаганото понижение за над 300 представления и над 40 спектакъла. През новата 2022 година посредством талоните, нашите постоянни клиенти ще имат опция да посетят над 300 спектакъла на Младежки спектакъл. 3500 талона с новата визия към този момент са публикувани във всички каси и пунктове на ЦГМ и феновете на театралното изкуство - притежатели на карти за градски превоз могат да ги търсят там.
Актьори се качват в трамвая, канят пасажерите на спектакъл
Звезди от Младежкия спектакъл преди време се качваха в градския превоз, с цел да поканят персонално пасажерите на спектакъл с отстъпка.

" Преди пандемията от коронавирус да промени живота ни с артисти от театъра имахме взаимни събития - пасажери в рейсове и трамваи имаха опция да се срещнат онлайн с обичани и известни артисти. За страдание, това в този момент е невероятно. Но пък нашите клиенти могат да се срещат с тях в постановките на Младежки спектакъл и то с понижение ", изясни Владимир Лазаров от ЦГМ.

Ако кажем, че тази акция, която се развива сполучливо към този момент 4 години е одобрен пилотен план, то ние от ЦГМ сме подготвени да обсъдим и на други сходни партньорства, свързани с положителни и потребни хрумвания като
бонус за нашите клиенти, съобщи той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР