35-годишният полицай Тодор Тодоров, който загина на 2 декември на

...
35-годишният полицай Тодор Тодоров, който загина на 2 декември на
Коментари Харесай

Нова Загора изпрати полицая, пияницата - в ареста

35-годишният служител на реда Тодор Тодоров, който почина на 2 декември на пътя край Нова Загора, блъснат от пийнал водач, бе изпратен в последния си път от десетки негови сътрудници, близки и другари. В същото време Сливенският областен съд остави за непрекъснато в ареста 39-годишния водач Георги Костадинов от Стара Загора. 

Тежката злополука стана на 2 декември на пътя между новозагорските села Радево и Сокол.

Тодоров и негов сътрудник били изпратени по сигнал за пътно-транспортно произшествие без потърпевши.

Старозагорецът Костадинов, който бил зад кормилото на персоналния си автомобил БМВ-318 блъснал патрулката на униформените. 35-годишният Тодор Тодоров бил зад колата, която го премазала.

Пробата за алкохол на водача на БМВ-то бе позитивна. Той е седнал зад кормилото с 0,68 промила и е блъснал патрулния автомобил, макар че той е бил с пусната светлинна сигнализация.

Той имал голям брой административни санкции за нарушавания по закона за придвижване по пътищата, част от тях са неплатени.

Водачът бе арестуван и му бяха повдигнати обвинявания за причиняване на гибел по несъобразителност след приложимост на алкохол. Законът планува за сходно закононарушение затвор от 3 до 15 години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР