35-годишен мъж e открит в безсъзнание в Осоговската планина по

...
35-годишен мъж e открит в безсъзнание в Осоговската планина по
Коментари Харесай

Млад мъж загина мистериозно под връх Руен

35-годишен мъж e открит в безсъзнание в Осоговската планина по маршрута за връх Руен. Сигналът е бил подаден на 31 юли сутринта. В групата, която е достигала до него, е имало доктор и е оказана долекарска помощ, само че е установена гибелта му. Предприет е превоз, оповестява Агенция „ Фокус “, като се базира на Планинска избавителна работа (ПСС) към Българския червен кръст.

Планински спасители са взели участие в още две акции, свързани с произшествия през миналото денонощие.

В Пирин е подаден сигнал през системата 112 в 13.00 часа за 23-годишно момиче с контузия на крайници в региона сред хижа Синаница и Синанишка врата. В акцията вземат участие 11 планински спасители от отряда в град Сандански. Акцията по превозването на потърпевшата продължава 12 часа.

През системата 112 нощес към 20.30 часа е подаден сигнал за автомобил, попаднал в дере по време на офроуд премеждие в райна сред Рилския манастир и хижа Македония. Първоначалната информация е за мъж с тежка черепно-мозъчна контузия и в безсъзнание. Планински спасители костатират гибелта на мъжа. Другите в автомобила са с леки контузии и охлузвания. Според Планинска избавителна работа умрелият мъж е карал автомобила. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР