"Лев Инс": Сами поискахме проверка, за да спре изтичането на

...
"Лев Инс": Сами поискахме проверка, за да спре изтичането на
Коментари Харесай

"Лев Инс": Сами поискахме проверка, за да спре изтичането на национален капитал

"Лев Инс": Сами поискахме инспекция, с цел да спре приключването на народен капитал
Застроховоталното сдружение "Лев Инс" единствено сезира и инициира инспекция на ДАНС, с цел да се спре приключването на народен капитал в изключително огромни размери, чрез застрахователни измами през системата „ Зелена карта “.

Това се споделя в публична позиция във връзка информациите, че Държавната организация "Национална сигурност" (ДАНС) и Комисията за финансов контрол (КФН) са влезнали на огромна инспекция при започване на октомври в най-малко четири български застрахователни компании, с максимален пазарен дял.

"Преди броени дни Комисията за финансов контрол публично дефинира „ Лев Инс “ като неоспорим водач на пазара. Дружеството държи 13,14% от брутния премиен доход и първо място измежду застрахователите у нас. 
Според статистиката на регулатора, като цяло пазарът на общото обезпечаване у нас регистрира растеж от близо 13% (12.79%) по отношение на година по-рано. 
Традиционно „ Лев Инс “ продължава да е най-предпочитаният осигурител от потребителите на автомобилни застраховки", акцентират от компанията и прецизират: Успехът на "Лев Инс “ се дължи на модела, който компанията следва, а точно - грижа към клиента, надзор на рисковете, изпреварващи дейности, които подсигуряват сигурността на застрахованите във всеки един миг.

В края на август тази година стана ясно, че близо 100 млн. евро всяка година изтичат от България за заплащане на компенсации по системата "Зелена карта". Голяма част от застрахователните измами са били най-вече в Румъния и Италия. Това оповестиха специалисти в застраховането. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР