34-годишният мъж трябва да плати и 500 лева глобаПо внесен

...
34-годишният мъж трябва да плати и 500 лева глобаПо внесен
Коментари Харесай

Осъдиха на 2 години затвор дрогиран шофьор в София

34-годишният мъж би трябвало да заплати и 500 лв. санкция

По импортиран обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е наказан на затвор 34-годишен мъж, карал след приложимост на наркотични субстанции.

На 20.03.2022 година към 22:50 часа, обвиненият С.С. карал лек автомобил марка „ Опел “ по бул. „ България “ в гр. София, когато бил спрян за полицейска инспекция. По време на инспекцията С.С. се държал необичайно и служителите на реда му създали „ Drug Test 5000 “. Резултатите отчели, че обвиненият е карал след приложимост на кокаин, метамфетамин и метадон. С.С. отказал да даде проба за осъществяване на проби в болница.

Деянието е осъществено наново, защото обвиненият е осъждан за идентично закононарушение. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343б, алинея 4, вр. алинея 3, вр. член 28, алинея 1 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи.

С.С. е признал виновността си и след утвърдено от Софийски областен съд съглашение на подсъдимия е наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години, при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване и санкция в размер на 500 лв..

Споразумението има последствия на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР