34-годишният Хуан Мата се очакваше да напусне Манчестър Юнайтед това

...
34-годишният Хуан Мата се очакваше да напусне Манчестър Юнайтед това
Коментари Харесай

Изненада: Хуан Мата може да остане на Олд Трафорд

34-годишният Хуан Мата се очакваше да напусне Манчестър Юнайтед това лято след приключването на контракта му. Но самият той удостовери, че ще отсрочи вземането на всевъзможни решения, до момента в който не приказва с новия управител Ерик Тен Хаг.

Мата разкри пред " The ​​Athletic ": " Ще видя какви са неговите хрумвания... След това ще бъде взето решение. "

Широко се очакваше испанецът да напусне Юнайтед още предишното лято, само че след това понижи заплащането си при подписването на едногодишно удължение на контракта.
 Ключови решения на
Ключови решения на " Олд Трафорд "

Ето детайлности

Мата изясни тогава: " Обичам клуба. Надявах се, че мога да дам доста повече на терена, в сравнение с в последна сметка. Последният ми сезон беше ужасяващ по доста аргументи, изключително поради гибелта на майка ми. Изобщо не беше лесна година, изключително и с пандемията, която ни сполетя. Не желаех да завърша кариерата си в Ман Юнайтед по този метод, без почитатели по стадионите, с всичко, което съм изживял през последните месеци.

" Когато привлякохме толкоз огромни имена като Кристиано, Варан и Санчо предишното лято, аз откровено си помислих: " Сега в действителност ще се борим за Висшата лига. Затова възобнових, желаех да бъда част от това. Едно от нещата, които постоянно споделям: спечелването на голям трофей с Ман Юнайтед би било необикновено възприятие, откакто бях тук в продължение на толкоз доста години, познавайки почитателите и всички, които работят в клуба. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР