34-годишен таксиметров шофьор е починал след сбиване, възникнало заради лека

...
34-годишен таксиметров шофьор е починал след сбиване, възникнало заради лека
Коментари Харесай

УЖАС: 34-годишен умря след побой в София

34-годишен таксиметров водач е умрял след сборичкване, зародило поради лека злополука в София. Инцидентът е станал довечера на кръстовището на дребните улички " Рибен буквар " и " Хъшове " в ж.к. " Разсадника " - тъкмо пред Първа АГ болница " Св. София " (бивша " Тина Киркова " ).

По информация на БНР мъжът е влезнал в спор с различен лидер, с който са чукнали леко колите си и се е стигнало до сборичкване.

А съгласно " Труд ", който се базира на очевидци, кола, карана от младо момиче, навлязла в еднопосочна улица. Отсреща, в нарушаване, се задал таксиметров автомобил. Спътникът на шофьорката подканил таксиметровия водач да даде обратно, тъй като улицата е еднопосочна. Стигнало се до спречкване, което прераснало в замяна на удари.

В един миг двамата спрели багра. Таксиметровият водач обаче се обадил на сътрудници и другари. Пристигналото " подкрепление " се нахвърлило на пасажера от другата кола. Намесили се странични очевидци и съумели да прекратят мелето. Изненадващо обаче водачът на таксито се строполил на земята.

Пристигнали медици и му правили сърдечен масаж. Изясняват се аргументите за гибелта на таксиметровия лидер. Полицията е задържала другия участник в сбиването - мъж на 29 години. В момента на мястото тече оглед от следователи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР