Президентът Владимир Путин е готов да се срещне с китайския

...
Президентът Владимир Путин е готов да се срещне с китайския
Коментари Харесай

Китай възнамерява да укрепи „безграничното“ приятелство с Русия, докато Владимир Путин посещава Си Дзинпин

Президентът Владимир Путин е подготвен да се срещне с китайския водач Си Дзинпин на държавно посещаване тази седмица, до момента в който Русия и Китай вършат нови демонстрации на единение.

Путин стартира своя пети мандат като президент на Русия и отбелязва началото с посещаване в Китай, който също имаше все по-мразовити връзки със Запада. Си и Путин ще се срещнат в четвъртък, съгласно китайското външно министерство, което сподели, че двамата ще обсъдят " съдействието в разнообразни области на двустранните връзки... както и интернационалните и районни въпроси от общ интерес. "

Освен това детайлности не бяха дадени. Кремъл в изказване удостовери пътуването и сподели, че Путин отива по покана на Си. Путин се трансформира в пария на Запада след властническите закони в личната му страна, напъните да заглуши опозицията и варварската му инвазия в Украйна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Планът на Путин за „ дълга война със Запада “ е оголен от преустройството в Русия от първостепенна отбранителна роля, предупрежд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР