34-годишен жител на шуменското село Байково е установен да шофира

...
34-годишен жител на шуменското село Байково е установен да шофира
Коментари Харесай

Среднощен ужас на АМ Хемус: Мъртво пиян и дрогиран шпори 20 км. в насрещното, а после…

34-годишен гражданин на шуменското село Байково е открит да кара след на алкохол и наркотични субстанции, след сигнал, че кара в лентата за насрещно придвижване по Автомагистрала „ Хемус “ от Шумен, в посока Белокопитово. Това оповестиха от ОДМВР Шумен, представени от ShumenOnline.
Веднага са ориентирани полицейски екипи за определяне на лидера и попречване на пътнотранспортно произшествие. Сигналът на незабавен номер 112 бил признат в 22:47 часа на 22 април.
Около 15 минути по-късно, на пътен възел „ Диаманта “ екипи на пътна полиция спели за инспекция лек автомобил Рено „ Лагуна “ с шуменска регистрация.
Зад кормилото, във очевидно нетрезво положение бил 34-годишен мъж от село Байково, притежател на автомобила.
Изяснено било, че карал към 20 км в ускорителната лента в насрещното придвижване по Автомагистрала “ Хемус “. Изтървал отбивката. Въртял се и се качил в насрещното.
Тестван бил с дрегер, регистрирани са 2,31 промила алкохол в издишания въздух. Дръг пробата отчел позитивна на амфетамин проба. Дал е кръвна проба за разбор. Задържан бил за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. Образувано е бързо произвеждане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР