33-годишната жена, която бе спасена при опит за самоубийство на

...
33-годишната жена, която бе спасена при опит за самоубийство на
Коментари Харесай

Див екшън във Варна: Мъж спаси жена от самоубийство, за благодарност тя го нахапа зверски

33-годишната жена, която бе избавена при опит за самоубийство на кръговото до Автогарата във Варна, ухапала свиреп мъжа, който пръв се е спуснал да се притече на помощ и да я изтегли зад преградите, с цел да не полети и се размаже по минаващия изпод бул. „Левски“. Това показа за Varna24.bg свидетел на случилото се, брат на мъжа, който се е притекъл на помощ.

Реалният избавител на нестабилната душевен жена е точно Тодор Драгнев, който инцидентно е минавал от там, само че е реагирал стремително. Варненецът е минавал от там инцидентно. Вижда дамата и стартира да прави опити да реализира контакт с нея и я отклони от желанието й да скочи. Успява да я хване крепко, преди да скочи и до момента в който я държи, маха за помощ към преминаващи водачи в кръговото.

Именно в този миг подивялата жена го захапва за ръката. Първоначално му приказва на британски, по-късно превключва на български. След като в екшъна се намесват още няколко индивида, които не остават равнодушни към протичащото се, подават сигнал в полицията и идват униформените чиновници. Тъй като арестуваната оказва сериозна опозиция, се постанова да й сложат белезници и я отведат.

Ето какво показа за медията ни Мирослав Драгнев, брат на Тодор Драгнев:

„Минавах с колата си през кръговото, когато видях няколко души, събрани в пешеходната зона. Сред тях брат ми, който държеше дамата. Оказа се, че вървейки стига до мястото, където младата жена е била стъпала отвън парапета. Той й споделя да не го прави, а тя изпъва ръце, с цел да се отблъсне обратно. Той се втурва и съумява да я задържи. Държейки я, съумява да спре минаващи коли, с цел да получи помощ, да я трансферират отвътре…За страдание се наложи да я приберат с белезници, съпротивляваше се много… Брат ми е съществено ухапан по ръката. Зная, че той не желае никаква гласност, само че значим е положителният образец!“

По-рано от пресцентъра на полицията прецизираха, че буйстващата кандидат-самоубийца е на 33 години, от Русе. Тя е настанена в психиатрия, където с нея ще работят експерти.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР