33-годишната Гергана Божанова, съпруга на покойния Мартин Божанов-Нотариуса, е доста

...
33-годишната Гергана Божанова, съпруга на покойния Мартин Божанов-Нотариуса, е доста
Коментари Харесай

Гери от „Къртицата“ омаяла Нотариуса за час, заживели след месец срещи. Крила дълго връзката

33-годишната Гергана Божанова, брачна половинка на починалия Мартин Божанов-Нотариуса, е много известно лице от риалити предаванията у нас. Звездата й изгря през 2014 година, когато с моминската си фамилия Грънчарова бе измежду участниците в риалити формата „ Къртицата “. В предаването Гергана лъсна като много палава мацка.
Красавицата съумя да оплете в мрежите си първо монтанския бабанка Емил Каменов, след което, без окото да й мигне, го размени с най-хубавия му другар Георги Стоянов. Преди това Стоянов демонстрираше непосредственост с другата участничка Ивайла Бакалова.
Тайна
Последните изявления за Гери са от 2021 година, когато начин на живот издания в типичния си жанр занимават аудиторията с обстоятелството, че и тя е прекарала ковид. В персонален проект смуглата чародейка обаче предпочитала да бъде внимателна и да не издава детайлности за новия си обичан. По-късно излиза наяве, че това е точно Марто Нотариуса, написа Телеграф.
Конкурс
Злите езици настояват, че Гери се срещнала с Марто в известно столично кафене на един от централните булеварди в София. Запознал ги общ другар, който бил с незаконно минало и регистрации в Министерство на вътрешните работи. Според осведомени красивата Гери съумяла да омае Нотариуса за не повече от час. Двамата от този ден почнали интензивно да контактуват, срещали се всеки ден, а след към месец хубавицата заживяла с него. Говори се, че точно Нотариуса я е уредил да приключи право в влиятелния Нов български университет. Няколко месеца откакто се дипломирала, за Гери бил проведен специфичен конкурс и по този начин постъпила на работа в ГДБОП.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР