33-годишната американка Тейлър Пеър се оплака в социалната мрежа ТикТок

...
33-годишната американка Тейлър Пеър се оплака в социалната мрежа ТикТок
Коментари Харесай

Жена се надяваше на среща с мъж от Tinder, но накрая реалността се оказа друга

33-годишната американка Тейлър Пеър се оплака в обществената мрежа ТикТок поради неосъществена среща с мъж, с който се срещнала през Tinder в средата на ноември.

Двамата са се уговорили да посетят съответен ресторант в Манхатън по негово предложение за първа среща, само че в последна Пеър била единствената, която отишла. Понеже към този момент била в заведението, решила да си поръча ястие и коктейл, за които платила 45 $.

Жената описа историята в обществените мрежи, когато показа подозрението си, че в никакъв случай не си е писала с действителен мъж от другата страна, а по всяка възможност е станала жертва на лъжлива скица. Тя твърди, че е чувала за заведения за хранене, които основават подправени профили в сходни платформи за запознанства, с цел да могат по този метод да притеглят клиенти и да изкарват пари.

Подозренията ѝ бяха споделени и от други консуматори, които разкриха, че са имали сходни обстановки. Друга жена даже заяви, че ѝ се е случило същото, като е била резервирала маса в ресторанта, в който е чакала и Пеър.

В свят, изпълнен с толкоз доста безпорядък, е извънредно значимо да знаеш какво ще получиш отсреща – храна ли ще е, мъж ли ще е... Срамота! Дамите в Ню Йорк би трябвало към този момент да имат едно мислено освен за мъжете, които ги мамят, само че явно и за заведенията за хранене, разяснява Пеър за вестник „ Ню Йорк пост “.

Част от коментиращите предложиха на младата жена при последваща среща да избере разходка в парка или някое кафене и по опция да заобикаля заведенията за хранене, в случай че в реалност става дума за лъжлива скица.
Replying to @KingCharles
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР