33-годишен велосипедист от София е загинал, след като е бил

...
33-годишен велосипедист от София е загинал, след като е бил
Коментари Харесай

Млад велосипедист загина при челен удар

33-годишен велосипедист от София е умрял, откакто е бил затрит от автомобил, до момента в който е карал колело. Петър Тодоров от една от огромните агитки на Левски в София умрял от раните си на 13 октомври в " Пирогов ", описаха почернените му близки. За злополуката обаче публична информация досега няма. Според околните му виновникът за нещастието е 17-годишно момче от Волуяк. " Младежът, който няма брошура е бил арестуван за 72 часа и освободен против парична гаранция от 1000 лв. ", споделя майката на Петър. Според нея казусът се потулва. 

Драмата с Пешо се разиграла по здрач на Околовръстното шосе, тъкмо против хотел „ Симона ”. Малко преди 19 часа Петър се прибирал към дома си, дружно с още няколко колоездачи. Те карали в локалното платно, когато се появил автомобил със скорост към 90 км/ч, който блъснал младия мъж. 

Според околните на Петър в столичния квартал " Люлин " се носели клюки, че виновният водач е наследник на " значима съчка ". Преди време той бил хванат зад кормилото от полицията и тогава номерата на автомобила са били свалени. Затова при злополуката колата е била с директни номера. Очевидци на нещастието разказали на околните на Петър, че минути след случая на Околовръстното се появило черно лъскаво Ауди със затъмнени стъкла, като вочадът на автомобила разговарял повече от 2 минути със арестувания за злополуката юноша. След това колата отпрашила, а малолетният водач бил отведен в близкото РПУ. Свидетели настояват още, че записите на камерите от хотел " Симона ", който е в непосредствена непосредственост до мястото на случая, не са конфискувани. На тях обаче най-вероятно челният удар е записан, както и лицата на всички участници в нещастието. 

Новината за злополуката не се появява на никое място. За нея се разбра от изявленията на приятелите на Петър, които се сбогуваха с него във Facebook. 
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР