33-годишен смолянчанин беше осъден за хулиганство на 10 денонощия арест

...
33-годишен смолянчанин беше осъден за хулиганство на 10 денонощия арест
Коментари Харесай

Див екшън в Смолян! Мъртвопиян мъж скочи да бие полицай

33-годишен смолянчанин беше наказан за безчинство на 10 денонощия арест от Районния съд в Смолян, откакто вилня мъртво пийнал пред читалището в смолянския квартал Райково пред очите на майки с деца и пенсионери, оповестява "Марица ".

С.Д е остарял познайник на полицията. До 21 часа вечерта в понеделник той съумял да се почерпи с 800 мл уиски и няколко бири на пейките пред читалище "Балкански просветник ". Пияният мъж фиксирал компания в съседство, която не го познавала, и провокирал скандал, като обиждал трима младежи и блъснал единият от тях зад врата, потвърждавайки, че му дължи пари. Компанията свидетелства пред съда, че не познава мъжа и не му дължи пари. Но го виждала постоянно пийнал да наскърбява хора в квартала, настоявайки, че всеки му дължи пари.

Хората от региона подали сигнал и полицейски наряд дошъл на място. Пияният обиждал и униформените и блъснал единият от служителите на реда. В ареста той траял да буйства, наричайки служителите на реда „ палячовци " и "отрепки “. Изпаднал в гняв, тъй като желал да бъде освободен, защото имал рожден ден и имал проекти да чества, стана ясно в правосъдна зала. Мъжът е осъждан за обири и транспортно закононарушение, преди броени дни отново бил арестуван в ареста за побой в същия квартал.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР