32-ма военниот4-и артилерийски полк-Асеновград помагат помагат в гасенето на големия

...
32-ма военниот4-и артилерийски полк-Асеновград помагат помагат в гасенето на големия
Коментари Харесай

Гасят големия горски пожар край село Буково

32-ма военниот4-и артилерийски полк-Асеновград оказват помощ помагат в гасенето на огромния горски пожар в първомайското село Буково. Както Дарик към този момент ви заяви,пламъците породиха в неделя следобяд и се разпростряхабързо на необятен фронт в мъчно досъпния терен. В гасенето помагатгорски чиновници и доброволци.По неофициална информация, пламъците са локализирани.

Още два пожара се развихриха на територията на област Пловдив през вчерашния ден.

Сухи треви горяхав региона на Гребната база в Пловдив. Огънят избухна вследобедните часове и бързо се придвижи по поречието на реките Дерменка иМарица. Пожарникарите успяхада спасят близки заведения, хотели и жилищни здания, както и растителността по речното поречие.

Отново вследобедните часове на неделния ден възникнаи пожар в открит склад за разделно събиране на боклуци, при който са наранени и два прилежащи склада за торове и хранителни артикули.

Повече от 12 пожарни автомобила на Регионалната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Пловдив, подкрепени от три екипа огнеборци от Пазарджик, Кърджали и Стара Загора се включиха в битката с вилнеещи пожари на територията на региона. Засушаването, високите температури и мощните пориви напразно са главните аргументи за възникването им.

Наложи се в допълнение искане за помощ от пожарните служби от прилежащи области.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР