32-годишният модел, актриса и писателка стана известна, след като се

...
32-годишният модел, актриса и писателка стана известна, след като се
Коментари Харесай

Емили Ратайковски: Никога не съм мечтала да бъда известна

32-годишният модел, актриса и писателка стана известна, откакто се снима топлес във видеоклипа на Робин Тик към шлагера му " Blurred Lines " през 2013 година, а в този момент съобщи, че е почнала да се занимава с моделство единствено с цел да спести пари, с които да финансира креативните си упоритости.


Тя съобщи пред Glamour UK: " Не желаех да бъда известна. Нямах никакви сходни проекти. Не мислех за кариера, а за икономисване на пари. Но спестяването на пари беше, с цел да мога да върша това, което в действителност желаех да върша, а точно да сътворявам креативен неща. Наблюдавах родителите си - и двамата са създатели, само че имаха ежедневна работа, тъй че това беше нещо като методът, по който си представях живота си ".

Преди да се снабди със популярност, актрисата от " Изчезналото момиче " учи изкуство в Калифорнийския университет в продължение на една година, след което прекъсва, с цел да се занимава с моделство на цялостен работен ден, като главно се снима за компании за долни дрехи, каталози и бански костюми.

Откакто през септември 2022 година подаде молба за бракоразвод с бащата на двегодишния си наследник Силвестър - нейния брачен партньор от четири години, 36-годишния кино продуцент Себастиан Беър-Маклард, за който се приказва, че ѝ е изневерявал, а сега е изправен и пред обвинявания в полови похищения от голям брой дами, Емили е в центъра на вниманието поради срещите си с редица известни персони.

Срещала се е с 30-годишния комедиант Пийт Дейвидсън, била е снимана от папараци да целува 29-годишния Хари Стайлс на паркинг в Токио, а напълно неотдавна се е гушкала с 27-годишния френски артист и комедиант Стефан Бак в Париж./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР