32-годишният Христо Кацаров - бивш парламентарен секретар на Министерство на

...
32-годишният Христо Кацаров - бивш парламентарен секретар на Министерство на
Коментари Харесай

Самоубилият се кандидат-депутат е бившият началник на кабинета на Николина Ангелкова

32-годишният Христо Кацаров - някогашен парламентарен секретар на Министерство на туризма и шеф на политическия кабинет на Николина Ангелкова - е кандидат-депутатът от ГЕРБ, който се самоуби в апартамент в столичния жк " Дървеница ".

 Кандидат-депутат се самоуби в София, бил търсен за убийството на служителка на Европол Виж още

Кацаров, който е вписан на последно място в бургаската листа на партията на Бойко Борисов за изборите на 14 ноември, се е прострелял преди да бъде арестуван.

Той е бил търсен, откакто нидерландските управляващи са издали европейска заповед за ареста му поради убийството на приятелката му Елена Ганчева, която по неофициална информация е служителка на Европол.

По информация на бургаския уебсайт " Виа Понтика " преди месец 32-годишният мъж се преместил в Нидерландия при 31-годишната Елена, която е работила в Европол в Хага и е живеела от 10 години там. За вота на 14 ноември Христо Кацаров се връща в Бургас, само че след изборния ден още веднъж отива в Хага. Между него и приятелката му обаче избухва скандал и младата жена е убита, а Кацаров идва в София.

Каква е повода за свадата с съдбовен край не е ясно, само че близки на двойката споделят пред " Виа Понтика ", че Елена е отказала да одобри предложение за брак от 32-годишния Христо поради връзки с различен мъж.

Вчера кандидат-депутатът е бил издирван от униформени на адреса си в Бургас, само че не е бил открит. Днес служителите на реда са открили местонахождението му и при влизане в жилището на бул. " Климент Охридски ", с цел да го задържат, са го разкрили мъртъв. От огледа е открито, че Христо Кацаров се е самоубил със законно имат револвер.

Разследването по случая продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР