32-годишният бивш гард на Индиана Дарън Колисън взе изненадващото решение

...
32-годишният бивш гард на Индиана Дарън Колисън взе изненадващото решение
Коментари Харесай

Дарън Колисън не съжалява за отказването си

32-годишният някогашен гард на Индиана Дарън Колисън взе изненадващото решение да приключи кариерата си след края на предишния сезон. Плеймейкърът записваше междинни индикатори от 11.2 точки и 6.0 асистенции с екипа на Пейсърс предходната година, само че не съжалява за желанието си да окачи кецовете.

“Това не е нещо, което планираш да направиш, просто се случи. Не си мислех, че ще се откажа след единствено 10 години като експерт. Все още желая да играя, това е моята пристрастеност.”, показа Колисън.

Ветеранът прекара 10 сезона в НБА, в които изигра 708 мача и реализира междинни индикатори от 12.5 точки и 5.0 асистенции, стреляйки 47% от полето. Колисън изясни, че фамилията му е приоритет сега. Той трябваше да бъде свободен сътрудник през това лято, а интерес към него имаше от няколко тима, само че фамилията му се е оказало по-важно в този стадий на живота.

“Да бъда към сина си всеки ден ме прави благополучен. Не можеш да сложиш цена на времето, което прекарваш със фамилията си.”, изясни някогашният състезател на Индиана, Далас, ЛА Клипърс и Сакраменто.
ВАСИЛ НЕДЯЛКОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР