32-годишната Вахиде Робова е най-новото попълнение в Районна прокуратура –

...
32-годишната Вахиде Робова е най-новото попълнение в Районна прокуратура –
Коментари Харесай

Ексразследваща секси полицайка е най-новото попълнение в прокуратурата в Благоевград

32-годишната Вахиде Робова е най-новото попълнение в Районна прокуратура – Благоевград. Вчера тя постави клетва да съблюдава законите и Конституцията на гала под управлението на шефа на прокуратурата Борислав Ковачки, на която участваха прокурори и ръководителят на Районен съд – Благоевград Вера Коева, написа struma.bg.

Младши прокурор В. Робова получи обичайния подарък – химикал, с който подписа клетвения лист и с благопожелание да влезе в приложимост при изписване на бъдещите обвинителни актове. Работното й място ще бъде в кабинета на зам. районния прокурор Анита Димова, която ще бъде неин ментор.

Младата прокурорка е от Якоруда, фамилна, с едно дете. След като приключва Академията на Министерство на вътрешните работи, през 2008 година стартира работа като проверяващ служител на реда в РУП – Банско, след това получава и тапия по право в Югозападния университет. Два пъти се явява на конкурс за работа в прокуратурата и през 2016 година съумява да се класира и приключва образованието си в Националния институт по право.

Вчера тя нямаше доста време да се опознае с сътрудниците си и да се нарадва на цветята, които получи за добре пристигнала, защото незабавно мина през „ бойно кръщение “ и бе изпратена в правосъдната зала на дело за мярка на упрекнат за обир.

Мл. прокурор пледира „ задържане под стража “ за 33-годишния благоевградчанин Борислав Методиев, упрекнат, че отмъкнал дамска чанта след приложимост на мощ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР