32-годишната канадка Мими Чой преобърна представите на мнозина що е

...
32-годишната канадка Мими Чой преобърна представите на мнозина що е
Коментари Харесай

Гримът, който разбива представите

32-годишната канадка Мими Чой прекатурна визиите на мнозина що е то грим. Тя не се занимава с съвършено контуриране, сенки с опушен цвят и други обичайни процедури. Вместо това, върху личното си лице съумява да сътвори картини, които въображението ни отхвърля да одобри за реалистични.

Бившата учителка употребява четки за изобразяване, с цел да нарисува трето око, три устни или разрязано на половина лице. Произведенията си, които се стреми да бъдат кое от кое по-добро, споделя в Instagram със своите над 623 хиляди почитатели.

Факт, някои от оптичните й илюзии наподобяват много плашещо и откачено. Разбира се, това не е грим за всекидневието или за специфични случаи. Но е същинско изкуство, в което малко на брой са толкоз положителни, колкото Чой.

И като всяко изкуство, приемането е субективно. Но в тази ситуация е значимо да се оцени и трудът, който не е по никакъв начин дребен. Мими основава геометрични илюзии и върху лицата на модели, като някои й лишават по час. Прави и проведени занимания, на които споделя тънкостите на своя необикновен поминък.

Но най-голямата оценка за Чой са хилядите лайкове и споделяния в обществените мрежи. За нейните произведения постоянно се употребяват избрания като " умопомрачителни " и " нереални ". А подозренията, че е употребен фотошоп за реализиране на тези резултати, също са самопризнание за тяхната трудност.

Освен върху лице, Мими твори и върху ръце и нокти. На лимитираната повърхнина на нокътната плочка е способна да нарисува изцяло реалистично око и даже да сложи мигли.

И най-интересното е, че в множеството случаи не употребява специфични бои, а грим артикули, които се намират в козметичния несесер на множеството дами. Така единствено за пет години в ролята на гримьор Мими съумява да разбие всевъзможни стандарти за това по какъв начин лицето може да се употребява като платно. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР