32-годишната Аманда Фишър от Голд Коуст от Австралия пристигайки в

...
32-годишната Аманда Фишър от Голд Коуст от Австралия пристигайки в
Коментари Харесай

Въздебела дама пристигна в Тайланд, отврати се от себе си и се превърна в супер секси блондинка

32-годишната Аманда Фишър от Голд Коуст от Австралия пристигайки в Тайланд, се ужасила от външния си тип. Момичето схванало, че изглеждала още по-зле, в сравнение с ѝ се коствало. Затова тя почнала диета и да посещава постоянно фитнеса. Благодарение на това тя отслабнала с 30 кг. Наскоро Аманда даже съумяла да взе участие в бикини надпревари.
През 2010 година, връщайки се от отмора в Тайланд, Аманда се ужасила от външния си тип.



Момието схванало, че наподобява доста по-зле, в сравнение с си мислело.

Тогава австралийската тежала 92 кг.

Момичето почнало да следва по този начин нареченото от време на време недояждане. Тя приемала храна единствено в прозорец от осем часа, а през останалата част от денонощието тя не слагала и залък в устата си.

Аманда също почнала да се храни единствено с растителни артикули. Захванала се съществено и с фитнес. В течение на девет месеца тя съумяла обаче да смъкна 30 кг.

Така тежестта ѝ се спуснало до 65 кг. Майката в последна сметка съумяла да се трансформира в бикини модел.

Аманда бързо забелязала и резултатите от периодическото недояждане. Теглото по този начин ѝ не се прибирало.

За закуска момичето се хранело с овесена каша, ягоди и банани. Между храненията - плодове. Обядът ѝ се състоял от авокадо и домати. Вечеряла тя с фасул и леща.
" Беше елементарно да съблюдавам диетата, тъй като, за разлика от другите диети, тя не ме изтощаваше. Това не е строго ограничение на калориите или хранене веднъж на ден ", споделя Аманда.

Що се отнася до спорта, Аманда вдигала тежести четири-пет пъти в седмицата. Също по този начин е правила кардио всеки ден.



След като Аманда постигнала стремежи резултат, тя решила да взе участие в съревнование за бикини модели. Тази година тя е взела участие в три състезанието.



Австралийката има намерение да се състезава и през идната година. Тя също е взела участие в съревнования по тичане като Tough Mudder и маратони.



Аманда предлага, в случай че решите да се придържате към някаква тактичност за намаляване, то наложително да не забравяте за закуската. Най-главното обаче е да вместите всичките си хранения в прозорец от осем часа.



Вторият съвет на Аманда - в случай че ви мързи и нямате мощ да вършиме извършения, по-добре се стегнете и ги направете.



Също не би трябвало да се преяжда пред тв приемника. Оптимизирайте своето хранене и се запасете със здравословни артикули, които харесвате.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР