32 години от учредяването си отбеязва днес Движението за права

...
32 години от учредяването си отбеязва днес Движението за права
Коментари Харесай

ДПС става на 32 години. Призивът на Карадайъ

32 години от учредяването си отбеязва през днешния ден Движението за права и свободи. По този мотив партията пусна на уеб страницата си видео, представящо пътя на Движението през този интервал, осведоми " Епицентър ".

32 години Движение за права и свободи е стожер на демокрацията в България, поръчител за спазването на Конституцията и законите в страната, бранител на правата и свободите на жителите.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ поздравява членовете и симпатизантите на Движение за права и свободи: " Последните години ни демонстрираха, че да извоюваш демокрацията, не е задоволително. Да извоюваш свободите си, не е задоволително. Да извоюваш правата си, не е задоволително. Важно е всеки ден да пазиме демокрацията. Всеки ден да отстояваме правата и свободите си.

Трябва да бъдем виновни за бъдещето на децата си. Преди 32 години ни гонеха от родината ни. Сега се постанова да търсим работа и добър стандарт в непознати страни. Трябва да можем тук и в този момент да живеем добре.

Това зависи от всички нас - дейните, свободните, виновните жители. Не да имаме реплика на народна власт, а същинска. Не просто да имаме работа, а тя би трябвало да е добре платена. Да имаме заслужен живот. Да сме спокойни за утрешния ден.

Днес, прекланяйки глава пред всички жертви в битката за народна власт, да си обещаем да продължаваме да пазиме демокрацията, правата и свободите си и да създадем живота си по-добър. Ние можем. Бъдете здрави! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР