31-годишният Йордан Григоров разказал подробно на полицай как е умъртвил

...
31-годишният Йордан Григоров разказал подробно на полицай как е умъртвил
Коментари Харесай

Ще настръхнете! Йордан Григоров разказал подробно на полицай как е умъртвил майка си

31-годишният Йордан Григоров разказал в детайли на служител на реда по какъв начин е умъртвил майка си. Това стана ясно по време на гледането на мярката му за неотклонение в Окръжния съд, оповестява „ Марица “.
Спрямо арестуваният бе взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
От показанията на служителя на реда се разбра, че Йордан в детайли описал механизма на причиняване на гибелта. Стана ясно, че повода е мощно прилепяне на гръдния панер и гърлото.
Спрямо него е повдигнато обвиняване, че на 14.03.2024 година съзнателно е умъртвил майка си – закононарушение по член 116 ал.1 т.3 вр. член 115 ал.1 от Наказателния кодекс.
За това закононарушение Наказателният кодекс планува наказване отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Съдът откри, че въпреки делото да се намира в относително ранен стадий на следствие, от събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение за съпричастност на обвинения Й. Г. към закононарушението, за което му е повдигнато обвиняване, оповестиха от прокуратурата.
Съдът реши, че при мярка друга от „ задържане под стража “ е налице действителна заплаха от осъществяване на друго закононарушение.
Определението предстои на обжалване пред Апелативния съд. В случай на постъпило такова, то ще се прегледа на 26 март сутринта.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР