31-годишният баскетболист на Минесота Руди Гобер обяви, че е готов

...
31-годишният баскетболист на Минесота Руди Гобер обяви, че е готов
Коментари Харесай

Руди Гобер ще играе за Франция на световното първенство по баскетбол

31-годишният баскетболист на Минесота Руди Гобер разгласи, че е подготвен да играе за Франция на идното Световно състезание за мъже. Шампионатът ще се организира сред 25 август и 10 септември в Япония, Индонезия и Филипините.

Преди няколко месеца Гобер разяснява, че присъединяване му не е несъмнено, само че със известие в обществените мрежи в този момент разяснява, че ще бъде разполагаем.

Французинът завоюва пет медала от огромни шампионати с националния тим на родината си, в това число сребро от Евробаскет 2022.

Тимът на Франция попадна в група " Н " в Джакарта за Световното състезание в компанията на съставите на Канада, Латвия и Ливан.

В лагера на " петлите " към момента чакат решението на различен състезател от Националната баскетболна асоциация (НБА) Джоел Ембийд, само че селекционерът Венсан Коле осведоми, че даже състезателят на Филаделфия да избере да съставлява Франция, той няма да играе на шампионата тази есен. Ембийд има три паспорта - от Камерун, Съединени американски щати и Франция и може да избере представителния тим на някоя от тези страни.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР