31.03. Премиера на Моето мъжко момиче от Жад Рос Паркер

...
31.03. Премиера на Моето мъжко момиче от Жад Рос Паркер
Коментари Харесай

Календар: събития в Плевен

31.03. Премиера на " Моето мъжко момиче " от Жад Рос Паркер с режисьор Димитър Стефанов в Драматичния спектакъл на Плевен. В основните функции са Михаил Билалов, Мая Бежанска, вземат участие още Асен Данков и Теона Димова. 31.03. " Музикална магия " - концерт на Атанас Маринов (кларинет) и Йордан Камджалов (диригент), а в репертоара ще бъдат включени творби на Паганини, Бизе, Щраус, Брамс, Сарасате. В зала " Емил Димитров " на читалище " Съгласие 1869 " от 19 ч. Събитието е част от 70-годишнината на Плевенската филхармония.

31.03. Премиера на " Моето мъжко момиче " от Жад Рос Паркер с режисьор Димитър Стефанов в Драматичния спектакъл на Плевен. В основните функции са Михаил Билалов, Мая Бежанска, вземат участие още Асен Данков и Теона Димова.

31.03. " Музикална магия " - концерт на Атанас Маринов (кларинет) и Йордан Камджалов (диригент), а в репертоара ще бъдат включени творби на Паганини, Бизе, Щраус, Брамс, Сарасате. В зала " Емил Димитров " на читалище " Съгласие 1869 " от 19 ч. Събитието е част от 70-годишнината на Плевенската филхармония.

18.04. " Реформаторът ", комедийно-музикален театър на артиста Герасим Георгиев-Геро в читалище " Съгласие 1869 ".

5.05 . Световна премиера на " Нация на влюбените " на латвийския режисьор Мартинш Ейхе по пиесата на съветския опозиционен драматург Михаил Дурненков, от своя страна основана на документалния разказ " Време секънд хенд " на беларуската журналистка и носителка на " Нобел " за литература Светлана Алексиевич. В Драматичния спектакъл, Плевен.
Реклама
През септември. Очаква се седмото издание на Autumn Jazz Festival, който през последните години се наложи като най-голямото събитие за жанра в Плевен и се организира в парка на Регионалния исторически музей.

До края на годината. Девето издание на Международния фестивал на китарата (Pleven Guitar Fest), който всекидневно включва майсторски класове, състезания, както и отворени за публиката концерти на разнообразни места из града.

05.12. Хилда Казасян, Плевенската филхармония с диригент Борислав Йоцов и с присъединяване на Христо Йоцов, Теодосий Спасов и Васил Петров гостува в зала " България " в София със серията си концерти " Световното кино в музиката ".
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР