30 Юни Българската система за управление на бизнеса ERP.net, наследник

...
30 Юни Българската система за управление на бизнеса ERP.net, наследник
Коментари Харесай

Българската ERP система ERP.net ограничава техническия дълг на компаниите

30 Юни
Българската система за ръководство на бизнеса ERP.net, правоприемник на EnterpriseOne, разполага с голям брой принадлежности за ограничение на така наречен механически дълг на фирмите. Това се дължи както на нейния повсеместен метод към данните на клиентите, по този начин и на непрекъснатото й възобновяване.

Техническият дълг е релативно нова идея при бизнес софтуера, основана с цел да показва разликите сред техническите решения, основани за бърза интеграция и краткосрочни изгоди, както и тези - внедрени с дълготрайна визия за оптимизация на работата. Това е значим индикатор, който демонстрира в каква степен организациите са способни да иновират в дълготраен проект. Въпреки че поражда относително скоро като разбиране, техническият дълг към този момент е определян от голям брой ИТ мениджъри като един от главните проблеми пред дигитализацията на бизнеса и въвеждането на нововъведения в фирмите.

Българският разработчик ERP.BG, основател на системата ERP.net, дава отговор на това предизвикателство посредством повсеместен метод и регулярни ъпдейти на своите решения.

" Когато внедряваме ERP.net при нов клиент и заменяме две - три разнообразни системи, ние на процедура понижаваме техния механически дълг доста. Друг значим аспект е, че нашите решения са напълно cloud - основани, което включва и регулярни ъпдейти на техните функционалности. Това резервира невисок техническия дълг на фирмите, с които работим ", споделя Иван Аржентински, ръководещ съучастник на ERP.BG.

Според него централизираното консолидиране на фирмените данни, залегнало в системата, както и останалите й особености дават огромни преимущества по повод поддържането на ниско равнище на механически дълг. Друго значимо преимущество е опцията за консолидиране на доста приложения, без трупане на необикновен механически дълг, даже и когато част от тях не се развиват сполучливо. Не на последно място, ERP.net разполага със лична екосистема от външни приложения и сътрудници, което разрешава фирмите елементарно да прибавят нови функционалности и нововъведения към своята съществена система.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР