30 Март Главният изпълнителен директор на Ericsson Бьоре Екхолм използва

...
30 Март Главният изпълнителен директор на Ericsson Бьоре Екхолм използва
Коментари Харесай

От Ericsson призоваха Европа да засили темповете на внедряване на 5G

30 Март
Главният изпълнителен шеф на Ericsson Бьоре Екхолм употребява заседание на акционерите, с цел да предизвести още веднъж за нуждата от ускорение на внедряването на 5G в Европа, защото в противоположен случай Старият континент рискува да изостане съществено от главните си съперници Съединени американски щати и Китай.

Според Екхолм Европа започва от задни позиции във връзка с 5G поради наследеното закъснение в 4G. Затова и са нужни политически дейности за ускорение на внедряването на технологиите от последващо потомство.

Европа има " доста малко цифрови първенци " в съпоставяне със Съединени американски щати и Китай, изяснява той, добавяйки, че 5G е опция да се поправят грешките от предишното и да не се повтарят повече.

Главният изпълнителен шеф на шведския снабдител предизвестява, че забавянето ще окаже отрицателно въздействие и върху работната ръка, защото " услугите ще бъдат основани там, където първо се появят новите мрежи ".

От началото на годината Екхолм няколко пъти към този момент предизвестява за липса на тласък за операторите да внедряват 5G технологията.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР